16.8.15

Örebro 750 år
I år fyller Örebro 750 år och i veckan som gått har stan varit som ett enda stort partaj från morgon till kväll. På dagtid har det varit barnaktiviteter där de bland annat fått provsitta både polis- och brandbil. En 140 meter lång vattenkana rullades ut på Drottninggatan och jag har nog aldrig sett så många badringar i centrum som under den här veckan. Kvällstid har det bland annat bjudits på allsång med Lotta Engberg, Magnus Carlsson, Jessica Andersson, Gladys del Pilar och i går kväll avslutades veckan med Magnus Uggla. Det har varit kanonfint väder och Örebro kommun ska ha en stor eloge för ett superbra jobb.

Jag har haft tillfälle att bli vän med min Canon PowerShot så här dryga året efter inköpet. Med runt hundra meters avstånd är det svårt att få superskarpa bilder utan stativ, men jag är nöjd ändå.

Helgbilden

11 kommentarer:

Stare Ström sa...

Kul när det händer saker i ens stad. Fint väder bättrar på det hela. Kanmeran funkar fint!

Violen sa...

Magnus Uggla, wow! Tänk om man hade varit där! Härligt att du är vän med din kamera, bilderna är jättebra!
Ha det bra!

Beppan sa...

Tycker du lyckades hur bra som helst med dina foton!
Skoj med allt firande - för både gammal och ung.

Mias Mix sa...

Du kan vara riktigt nöjd!! Och vad roligt det låter :) Kul när det händer saker och Magnus Uggla är en av mina favoriter.

Kiki Freese sa...

Skitbra tycker jag.
Såg att Magnus även spelar på Grönan spelar nu i augusti, blev lite sugen att kolla in karln faktiskt.
/kiki

Freja sa...

Imponerad av dina bilder, även om Uggla inte är nån av mina favoriter...

Barbro sa...

Va´ mycket skoj i Örebro!
Du och din kamera funkade bra ihop, när ni fick till så bra bilder på Ugglan.
Från det hållet - inte illa!

HelenTh sa...

Vad härligt när det blir lyckade arrangemang och Örebro verkar verkligen ha fått till ett bra firande. Fotografierna är riktigt bra så fortsatt som du börjat med den "nya" kameran.

anemonen sa...

Bättre sent än aldrig vad gäller kameran och så har du ett finfin bild på en av mina favoriter så det blir tummen upp för din helgbild från mig.

Annette sa...

Vilken snygg ton i dina bilder! Och att Magnus Uggla framträder så snyggt mot bakgrunden.

Anita Malta sa...

Vad härligt när det händer så mycket på stan och att man har möjlighet att ta del av det hela eller det man vill. Syns tydligt att du blivt vän med din Canon. Kanonbilder och skarpa sköna färger !!

Själv är jag fortfarande ovän med min Canon. Den är helt enkelt för komplicerad för min hjärna. Canon Eos70D till salu eller skänkes ;-)

P.s. Är glad att du grät för visst var det av glädje !! Nej, man kan inte få allt här i livet utan får ta tillvara på det man har. Kram !